About NO*Stalderkattens

VELKOMMEN TIL NO*STALDERKATTENS

VI BRUKER FARMINA
logoFarmina-footer

DIPLOMERT NRR-OPPDRETTER SIDEN 2012 – MEDLEM I ØSTFOLDKATTEN
SONY DSC

SONY DSC

Vi, Jan og Tove Stalder, fikk vårt stamnavn i 2009 holder til på et småbruk i Rakkestad kommune i Østfold. I årene før dette drev vi utstilling med huskatter. Vi fikk mer og mer interesse for katt og var lenge på utkikk etter “vår” rase. Litt tilfeldigheter gjorde at vi  i 2008 endte opp med ei rød hellig birmajente ved navn (N) Khanikatts Claudia. Hun gjorde det bra i utstillingsmiljøet, hun ble ganske raskt SUPREME CHAMPION og har flere bra avkom etter seg.

Vår første somali kom i hus ikke så lenge etter. Takket være Catnip’s oppdrett i Sverige flyttet vår S* Catnips Oops Ofelia, ei blå lita somalifrøken inn til oss høsten 2009. Hun hentet vi hjem egentlig som selskapskatt til vår birmadronning, men prinsesse Ofelia har også gjort at vi har fått en brennende interesse også for somalioppdrett, både i form av gemytt og utseende.

Og ettersom oppdretterne av disse jentene, Ketil Myrholt og Birgitta von Oelreich var så flinke til å geleide oss videre inn i oppdrettsmiljøet og alt hva det innebærer, ble disse to jentene grunnlaget for vår vei videre.

Underveis har vi blitt kjent med mange flotte mennesker som har bidratt med mye kunnskap. Vi har også vært avhengig av andre når det gjelder våre hjemmesider, vi må her få takke Anne og Carina Wiker og deres tålmodighet for at vi nå endelig har lært  å lage vår egen hjemmeside. Og selvfølgelig må vi takke Eva Lill Bratli så mye for alt arbeid og  ”mas” hun har hatt med oppdateringer på vår gamle hjemmeside.

Vi prøver hele tiden å forbedre “våre” raser i .h.h.t. til helse, gemytt og standard og er på god vei, synes vi. Men for å få vårt avlsprogram til å fungere, er vi også avhengig av flinke fôrverter for å få dette til. Så dersom du er ute etter en somali eller birma og f.eks. går i tanker om å begynne oppdrett, kan dette være en fin måte å starte på.
Eller om du bare har lyst til å ha en venn for livet, og ikke har mulighet til å kjøpe, men føler at du har tid og mulighet til å være fôrvert, er vi veldig interessert i å høre fra deg. Det eneste vi forlanger er at du finnes i rimelig nærhet, da helst i Østfoldtraktene.

Vi håper gamle og nye vil like vår hjemmeside og at det er lett å finne frem.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s